prepare_bread_sandwich طريقة_تحضير_خبز_سندويش

prepare_bread_sandwich

#طريقة_تحضير_خبز_سندويش

شهيوات مغربية


#المقادير


500 غ دقيق أبيض


ملح


نصف كأس زيت نباتية


ملعقة كبيرة خميرة الخبز


ملعقة صغيرة سنيدة


بياض بيضة نترك الصفار لذهن


ماء دافئ لجمع العجين


#طريقة_التحضير


في إناء نضع الدقيق ثم نضيف القليل من الماء دافئ الى الخميرة باش دوب ثم نضيفها لدقيق ونضيف باقي المكونات ثم نعجن العجين جيدا حتى نحصل على عجين تلتسق في الأيدي نذهنها بالقليل من الزيت ونتركها تختمر حتى يتضاعف حجمها ثم نأخدها ونشكلها على شكل البرزيان أو السندويش ثم نتركه يختمر مجددا نشرطه بالسكين وندهنه بأصفر البيض مع القليل من الحليب والخل ثم ندخله للفرن يطيب كنخرجوهم وكيكونو واجدين باش نعمروهم في أي وقت بالصحة والراحة.









# How to

 prepare_bread_sandwich


 # Ingredients


 500g white flour


 salt


 Half a cup of vegetable oil


 A tablespoon of bread yeast


 A teaspoon of sugar


 The whites of an egg we leave the yolk for the mind


 Warm water to collect dough


 #How to prepare


 In a bowl, put the flour, then add a little warm water to the yeast so that it melts, then add it to flour and add the rest of the ingredients, then knead the dough well until we get a dough that sticks to the hands, reminding it with a little oil and let it ferment until its size doubles, then we take it and shape it in the form of bread for a sandwich and then let it brew  Again we open it with a knife and brush it with egg yellow with a little milk and vinegar, then we put it into the oven and cook it, then take it out, and after that it will be found to provide the filling at any time with health and comfort.

تعليقات

المشاركات الشائعة